1,2,3 feber

Så er vi igen ramt af feber i det lille hjem på Bornholm. Min dreng, Marli, havde lige pludselig 40 i feber i går, så måtte haste ind på hospitalet med ham for at finde ud af, om det var en ordentlig omgang mellemørebetændelse, der var i udbrud. Fik så en læge, der havde mere travlt med at komme med dårlige jokes i stedet for at fokusere på min meget syge dreng. Vi var de aller sidste i hele venteværelset, der kom til, selvom jeg sidder med en 7 måneder gammel baby, der har mega høj feber og ikke har ville spise. Alt i alt en dårlig oplevelse, men Marli er ved godt mod, og fik da underholdt alle i venteværelset med hans store, smukke, blå øjne. Han er stærk, må man sige.

Da vi kom hjem, fik jeg heldigvis lidt smoothie i ham, 60 ml MME og lidt vand, og da vi endelig kom i seng, fik han spist 120 ml MME, så han fik en god nats søvn, og en panodil til at hjælpe det på vej. I morges da vi stod op, var han feberfri og havde kun 37,2 i temperatur. Nu sidder han med sin bror, Milas, i deres højstole og leger med en masse legetøj, hvor de kan sidde og stjæle fra hinanden, som de virkelig finder morsomt. Selvom det er mega hårdt at se sit barn være sløv og træt og påvirket af feber, så er det en fantastisk gave at være mor – og ikke mindst at få æren af at være mor til tvillingedrenge, der er lige så sjove, fantastiske og stærke som mine.

God søndag derude.

Bernadette//

Skriv et svar